Volg ons!

MassageGids op Facebook MassageGids op Twitter Google+

Links

Massage.StartPagina
Massage-Curcus
Hammam.StartPagina

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
Mail ons!

MassageGids » Massage Gadgets

Leuke & grappige gadgets uit de massagewereld!

Massage blijft ontwikkelen en vernieuwen. Zowel de massage's zelf als de toepassingsmogelijkheden, maar ook de ondersteunde apparatuur wordt steeds geavanceerder. Op deze pagina vind je interessante gadgets waardoor je altijd op de hoogte bent van alle massage tehnieken en ontwikkelingen!

Elektrische oogmassagea

Eye Slack Haruk

Slechts drie minuten per dag met de Eye Slack Haruka en de verbeteringen in de overtollige huid en/of verslapping van de huid rond je ogen moeten zichtbaar zijn.

Veilig en eenvoudig te bedienen

Je zet de opgenomen pads op de Haruka en vervolgens leg je het onder je ogen. De trillingen en zachte warmte zal nu beginnen om de conditie van uw huid te verbeteren. Er kunnen twee verschillende modes worden gekozen, namelijk de harde of zachte modus. De harde stand maakt gebruik van elektrische spierstimulatie om uw huid te activeren , terwijl de zachte stand met zijn micro-stralingen het verzakken en verslappen van de huid tegen gaat. Slechts 30 g Eye Slack Haruka op je gezicht, welke je nauwlijks zal voelen, maar je (en anderen) zal zeker het verschil merken!

Lijkt het je wel iets? Zo'n oog massage? Dan moet je toch een reisje maken naar Japan of het bestellen via internet want tot op heden is hij nog niet verkrijgbaar in Nederland!

Bron: www.japantrendshop.com

Lees ook:
Geplaatst door , blogger voor SaunaGids en gebrand op alles wat een minimale temperatuur bereikt van 50ÂșC.