Volg ons!

MassageGids op Facebook MassageGids op Twitter Google+

Links

Massage.StartPagina
Massage-Curcus
Hammam.StartPagina

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
Mail ons!

Alles over Massage » Gespot

De nieuwste & hipste massage's!

De massage is continu in ontwikkeling, er worden steeds nieuwe, of nieuwe varianten van massage's bedacht. MassageGids heeft voor jou een paar bijzondere massage's gespot!

Trends & Tips

Alle Trends & Tips

Gespot

Afslank Massage

Afslanken door massage kan! Dit werkt plaatselijk en wel in het bijzonder op de zogenaamde cellulitus-probleemgebieden, zoals buik, heupen, bovenbenen en billen. Door een stevige, diepe massage wordt onderhuids vocht- en vetweefsel gestimuleerd en afgevoerd. Het resultaat is een strakkere huid. De diepwerkende massage geeft een energieker gevoel omdat het lichaam wordt gereinigd van gifstoffen, afvalstoffen en opgehoopt vocht, verwijdert ook toxines, dit alles resulteert in meer energie en een verhoogd gevoel van welzijn.

Je zult door deze massage geen kilo's verliezen, maar wel plaatselijk centimeters in omvang verliezen. Natuurlijk blijft het een massage en geen wondermiddel. Om echt resultaat te zien, zijn meerdere behandelingen nodig. Uit diverse tests en onderzoeken blijkt dat ongeveer 10 behandelingen in 5 weken (dus 2 behandelingen per week) een goed zichtbaar resultaat opleveren van gemiddeld zo'n 8 centimeter omvangverlies. Dit scheelt soms 1 à 2 kledingmaten! De afslankmassage wordt dus daarom ook alleen maar als kuur van 10 behandelingen aangeboden. Deze nieuwe massagetechniek zal steeds meer als een aangenaam halfuurtje ontspanning gaan aanvoelen. We bieden de mogelijkheid om foto's voor en na te maken. Het is niet nodig een dieet te volgen, wel is een stabiel gewicht een voorwaarde. Iedere sessie eindigt met een meting, zodat meteen duidelijk is hoeveel centimeter je kwijt bent geraakt. De Afslank Massage is gespot bij Mind & Body Wellness in Honselersdijk, Zuid-Holland.

Duo Massage aan Huis

De duo-massage is erg geliefd bij stelletjes als ontspanning voor beide. Je krijgt een massage aan huis van één uur per persoon. Het is een fantastische manier om samen een speciale avond te beleven. Je hoeft er immers niet de deur voor uit. Begin de avond met een lekker etentje thuis, samen lekker een ontspannende warme douche/bad nemen en wanneer de masseur aanbelt kun je samen gaan genieten. Terwijl de eerste persoon gemasseerd wordt kun je op eigen wijze rustig ontspannen of in alle rust kijken naar de massage. Deze massage is ook mogelijk voor moeders en dochter, als een huwelijks/verjaardags kado of een andere gelegenheid.
De duo-massage is gespot bij MeisMassage in Empel, Noord-Brabant.

Zonnevlecht Massage

Deze massage is speciaal bedacht voor het zonnevlechtgebied. Deze plek ligt net boven de navel, en staat in verbinding met de derde chakra, de zonnevlechtchakra. Rondom het zonnevlechtgebied zitten veel zenuwen. Het zonnevlechtpunt ligt midden in het spijsverteringsstelsel. De meeste mensen kennen wel het 'knoop in de buik' gevoel. Daar zit het zonnevlechtpunt. Omdat dit gebied vaak overbelast is zal door eenvoudige massagegrepen het gebied worden ontlast. De zonnevlechtmassage is gespot bij Massagesalon Dolfijn, Overijssel.

Quantum Touch

Quantum Touch is een revolutionaire methode, een enorme doorbraak in de kunst van energetische genezing. Quantum Touch is een behandelmethode waarbij je door ademhalingstechnieken en lichaamsbewustzijn technieken jezelf leert focussen en je hierdoor het trillingsniveau van de levensenergie op een hoger niveau kan krijgen en kan houden. Door bovengenoemde technieken creëert de behandelaar een hoog trillingsveld rondom een verstoorde plek en door een lichte aanraking zal het zelfherstellende vermogen van de cliënt in werking treden, daar waar het lichaam dat het meest nodig heeft. Quantum Touch stimuleert het lichaam om haar anatomisch goede stand weer in te nemen. Hierdoor ontstaat er ontspanning in het gehele gebied wat vaak direct vermindering van de klachten oplevert. QuantumTouch helpt uitermate goed bij allerlei emotionele problemen, vooral omdat je niet specifiek bezig bent met de psychologische achtergrond van de problemen maar je houdt je bezig met de plek in het lichaam waar deze emotie het meest wordt gevoeld. De Quantum Touch behandeling is gespot bij IO-Massage in Den Haag, Zuid-Holland.