Volg ons!

MassageGids op Facebook MassageGids op Twitter Google+

Links

Massage.StartPagina
Massage-Curcus
Hammam.StartPagina

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
Mail ons!

Home » Massage Nieuws » Thaise massage bij het tankstation

Massage Nieuws

Leuke & grappige nieuwtjes uit de massagewereld!

Massage blijft ontwikkelen en vernieuwen. Zowel de massage's zelf als de toepassingsmogelijkheden, maar ook de ondersteunde apparatuur wordt steeds geavanceerder. Op deze pagina vind je interessante nieuwtjes waardoor je altijd op de hoogte bent van alle massage ontwikkelingen!

Thaise massage bij het tankstation

Ontspannen tanken

Thaise autoriteiten willen het aantal verkeersslachtoffers terugbrengen door gespannen en vermoeide automobilisten bij benzinestations massages aan te bieden.

Masseren, beter dan cafeïne

Volgens de Bangkok Post wil het ministerie van Volksgezondheid de massages in eerste instantie bij drie of vier pompstations aanbieden. Pas als het experiment aanslaat, is het de bedoeling aan de belangrijkste verkeersaders meer masseurs en masseuses aan het werk te zetten. "Een ontspannende massage is beter dan het drinken van dranken die cafeïne bevatten", aldus directeur-generaal Wichai Chokwiwat van het ministerie van Volksgezondheid tegen de Bangkok Post. "mensen kunnen tijdens een massage een uurtje slapen en daarna weer fris zijn om geconcentreerd achter het stuur plaats te nemen."
Bron: ZQcentral.com