Volg ons!

MassageGids op Facebook MassageGids op Twitter Google+

Links

Massage.StartPagina
Massage-Curcus
Hammam.StartPagina

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
Mail ons!

Home » Massage Nieuws » Massage Mobieltje

Massage Nieuws

Leuke & grappige nieuwtjes uit de massagewereld!

Massage blijft ontwikkelen en vernieuwen. Zowel de massage's zelf als de toepassingsmogelijkheden, maar ook de ondersteunde apparatuur wordt steeds geavanceerder. Op deze pagina vind je interessante nieuwtjes waardoor je altijd op de hoogte bent van alle massage ontwikkelingen!

Massage Mobieltje

Mobieltje als Massageapparaat

Je telefoon als een subtiel massage apparaat! Vibrafoon lanceert de Vibrafonic. De Vibrafonic speelt in op een bekende grap je telefoon als massage apparaat te gebruiken door middel van de trilstand. Op Vibrafoon is een verzameling unieke Vibrafonics verkrijgbaar.

Verschillende Soorten

Deze Vibrafonics zijn er in verschillende soorten: Fun, Flirty en Erotic. Enkele voorbeelden zijn 'Pounding Hearts', 'Kissing Lips', en de meer ondeugende 'Red Devil', de mobiele versie van de Tarzan. Na bestelling krijgt de klant een SMS toegestuurd met de gekozen Vibrafonic. De Vibrafonic wordt na goedkeuring automatisch op de mobiele telefoon geïnstalleerd en begint te vibreren. Tijdens het vibreren speelt de Vibrafonic de animatie of het filmpje af.

Ook als kado

Ook kan een Vibrafonic aan iemand kado worden gedaan. Het mobiele nummer van de ontvanger wordt opgegeven en na betaling wordt de Vibrafonic naar dit nummer verstuurd. Voor de betaling en distributie is Vibrafoon een samenwerk- ingsverband aangegaan met het Nederlandse Sharewire, dat wereldwijd de betaling en distributie van mobiele toepassingen verzorgt. Hierdoor kan Vibrafoon verschillende betalingsmethoden aanbieden, zoals betaling via SMS, 0900-nummer en PayPal. "Leuke nieuwe concepten, zoals Vibrafoon, bewijzen dat Mobile Entertainment steeds verrassender en origineler wordt.
Bron: BlikOpNieuws.nl