Volg ons!

MassageGids op Facebook MassageGids op Twitter Google+

Links

Massage.StartPagina
Massage-Curcus
Hammam.StartPagina

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
Mail ons!

Oliën » Etherische Oliën » Citroen Olie

Etherische olie

Citroen is een kleine, tot 6 meter hoge, groenblijvende boom. Citroenbomen zijn oorspronkelijk uit Noord-Indië afkomstig, maar tegenwoordig wordt hij veel in Spanje, Italië, Portugal en Amerika gekweekt. Citroen bloeit met grote witte bloemen met een lichtpaarse kleur aan de top van de kelkbladeren. Hoewel de hoofdbloei in het voorjaar plaats vindt kan de bloei het hele jaar doorgaan. De vrucht, citroen, is ovaal, geel van kleur en zuur van smaak.

Citroen Olie

Citrus Limon

massage olie maken van citroenen Citroenolie wordt verkregen door persing of stoomdistillatie van de schillen van de vrucht. De olie is lichtgeel tot kleurloos en heeft een sterk aroma. Citroen wordt in allerlei produkten verwerkt, bijvoorbeeld parfum, taart, drank of snoepgoed. De geur van citroen wordt vaak ge- associeerd met zuiverheid en frisheid, hierdoor wordt het ook veel verwerkt in schoonmaak- middelen. Citroenolie heeft een verfrissende werking, vooral op een vette huid.
Citroenolie irriteert de ogen en maakt de huid gevoelig voor UV-stralen, blootstelling kan ernstige verbranding veroorzaken.

effecten van cirtoenen olie


De Effecten:

  • Werkt bacteriedodend
  • Stimuleert de opname van voedingsstoffen
  • Herstelt de vitaliteit van lichaam en geest

Wil jij herstelling van de vitaliteit van jouw lichaam en het geest?
Bestel dan hier jouw eigen Citroen Olie.

Let op:
olie van citroenen maken Etherische oliën zijn sterk geconcentreerd, gebruik ze daarom nooit puur op de huid. Verdun de olie altijd.

Win in geval van huidproblemen, denk aan allergische reactie, medisch advies in.