Volg ons!

MassageGids op Facebook MassageGids op Twitter Google+

Links

Massage.StartPagina
Massage-Curcus
Hammam.StartPagina

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
Mail ons!

Oliën » Etherische Oliën » Jasmijn Olie

Etherische olie

Jasmijn komt voor in Noord-Afrika, en het Middellandse Zee gebied maar oorspronkelijk in Peru, Kashmir en China. Deze plant verspreidt vooral 's-avonds en 's-nachts een heerlijke geur, hierdoor wordt het ook wel de 'koningin van de nacht' genoemd. Het is een stevige groenblijvende klimplant die zo'n 6 tot 10 meter hoog kan worden en heeft geurende, witte stervormige bloemen.

Jasmijn Olie

Jasminum Officinalis

olie maken van jasmijn Jasmijnolie wordt met behulp van alcohol geëxtraheerd uit de bloesem, het is een donkere, oranje stroperige vloeistof met een warm bloemig aroma. Het is een zeer kostbare olie die ook als parfum gedragen kan worden. Jasmijn is een uitstekende olie bij depressiviteit, het kalmeert de zenuwen en werkt voorzichtig maar toch diep op emotioneel niveau, vooral als het gebruikt wordt bij massage. Geschikt voor mensen die lusteloos of depressief zijn.

effecten van jasmijn olie


De Effecten:

  • Werkt kalmerend
  • Verbetert de gemoedstoestand
  • Kan geslachtsdrift opwekken

Bekijk hier het uitgebreide aanbod van hoogwaardige wellness producten.

Let op:
zelf olie maken door alcohol der bij te voegen Etherische oliën zijn sterk geconcentreerd, gebruik ze daarom nooit puur op de huid. Verdun de olie altijd.

Win in geval van huidproblemen, denk aan allergische reactie, medisch advies in.