Volg ons!

MassageGids op Facebook MassageGids op Twitter Google+

Links

Massage.StartPagina
Massage-Curcus
Hammam.StartPagina

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
Mail ons!

Alles over Massage » Integrale Massage

Gehele lichaamsmassage met gebruik van diverse technieken

Integrale massage voor therapie en ontspanning is gericht op verbetering van gezondheid, algeheel welzijn en meer balans in je lichaam en leven.

Integrale Massage

Holistische Visie

Bij integrale massage worden oosterse en westerse massagetechnieken, onder andere klassieke massage & voetreflex- massage, in één massage verbonden. Hierdoor heeft massage een positief effect op zowel fysiek, mentaal als emotioneel niveau en kan er een verdieping in het bewustzijn ontstaan. Een integrale massagetherapeut werkt vanuit een holistische visie. Deze visie benadert ziekte en lichamelijke klachten niet als een op zich zelfstaand verschijnsel, maar als fysieke uitingsvormen van wat zich op andere niveaus afspeelt. Een mens bestaat niet alleen uit een fysiek lijf, maar ook uit emotionele-, mentale- en sociale aspecten. Tijdens integrale massage komen al die aspecten aan bod, ze staan met elkaar in verbinding en kunnen niet los van elkaar worden gezien.

De Effecten

  • Werkt ontspannend.
  • Brengt het lichaam weer in balans.
  • Stimuleert de afvoer van afvalstoffen.
  • Geeft nieuwe energie.
  • Bevordert het functioneren van de lichaamssystemen.
  • Vermindert pijn- en spierklachten.

De Doelgroep

Deze massage is zeer geschikt voor onder andere mensen die onrustig zijn, stress hebben, last hebben van spierpijnen of stijfheid. Tevens geschikt om lekker te ontspannen.