Volg ons!

MassageGids op Facebook MassageGids op Twitter Google+

Links

Massage.StartPagina
Massage-Curcus
Hammam.StartPagina

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
Mail ons!

Alles over Massage » Lomilomi Massage

Gehele lichaamsmassage met warme olie

Lomilomi is een massagetechniek, voortgekomen uit de prachtige traditie en cultuur van de Hawaiiaanse eilanden. Lomilomi weerspiegelt de ritmes en bewegingen van de Hawaiiaanse natuur: het kabbelende water van beekjes, sprankelende watervallen & krachtige oceaangolven.

Lomilomi Massage

Levensenergie

Lomilomi is een helingsritueel bestaande uit Ho'oponopono (vergevings- en genezings- ritueel), het gebed en vloeiende strijking- en. Het doel hiervan is de Mana (levens- energie) naar alle plekken in het lichaam te laten stromen zodat vastzittende spanning- en vrijkomen en een goede gezondheid gestimuleerd wordt.
Lomilomi werkt ontspannend voor lichaam en geest. Het is een rustige ritmische massage, die gericht is op ontspanning en genezing. Lomilomi is een volledige lichaamsbehandeling die uitgevoerd wordt met lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam, waarbij voornamelijk met de onderarmen wordt gemasseerd, maar ook met ellebogen, vingers, knokkels & handpalmen.

De Geschiedenis

De Lomilomi komt oorspronkelijk uit Hawaï. Het werd beoefend door iedereen, van kind tot opperbevelhebber en werd doorgegeven van generatie op generatie.

De Effecten

  • Verbetert bloedsomloop.
  • Verbetert de toevoer van voeding naar het weefsel.
  • Bevordert de stofwisseling.
  • Werkt ontspannend.
  • Vermindert vermoeidheid.
  • Vermindert stress.
  • Activeert het reinigen van het lymfesysteem.

De Doelgroep

Deze massage is zeer geschikt voor mensen met stress, spanningen & allerlei vormen van blokkades, maar ook voor iedereen die lekker wil ontspannen.